kosár
keresés
Oldalunkon jelenleg
145.830 kép található
1.201 galériában.

Adatvédelem

A Portál meghatározott részeihez való hozzáférést az Üzemeltető regisztrációhoz köti, melynek során az Üzemeltető a felhasználó személyes adatainak birtokába juthat, de a Portálon történő adatszolgáltatás minden esetben önkéntes. Az adatok felhasználásának módjáról és céljáról az Üzemeltető általában a regisztrációs vagy azon az oldalon tájékoztatja a felhasználót ahol az adatok megadására sor került. Az Üzemeltető kizárólag olyan adatot melyek a megrendelések teljesítéséhez, a vásárlás lebonyolításához elengedhetetlenül szükségesek.

Az Üzemeltető a Felhasználó személyes adatait titokként kezeli, a hatályos adatvédelmi jogszabályok (így az 1992. évi LXIII. Törvény) rendelkezéseit betartja, azt a Felhasználó beleegyezése nélkül nem adja ki harmadik személynek, kivéve a megrendelések teljesítéséhez szükséges, alvállalkozók (pl. futárszolgálat) részére. Az alvállalkozók az sport-photo.hu által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak felhasználni, illetve harmadik személyeknek átadni.


A Portál megtekintésével a felhasználó és az Üzemeltető távközlési eszköz útján létesített egymással kapcsolatot, az információ szolgáltatása nyílt hálózaton (Internet) történik. Ez az Üzemeltető részéről fokozott ellenőrzési és biztonsági követelmények betartását teszi szükségessé. Ennek megfelelően az Üzemeltető az adatvédelmi jog hatályos előírásai szerint törekszik arra, hogy szolgáltatása a technikai szempontok szerint is biztonságosnak minősüljön. Az Üzemeltető a felhasználó által a Portál igénybe vételével az Interneten közzétett információkért mindennemű felelősségét kizárja. Amennyiben az Üzemeltető tudomást szerez arról, hogy a felhasználó valamely harmadik személy jogait vagy egyébként a jogszabályokat sértő módon, a regisztráció során vagy egyébként más személyes adatait adja meg, illetve a Portál használata során kárt okozott, az Üzemeltető megteszi a szükséges jogi intézkedéseket az okozott kár megtérítése valamint a fenti magatartásokat megvalósító személy jogi úton történő felelősségre vonása érdekében. Az Üzemeltető az ilyen esetekben minden tőle telhető segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából és felelősségre vonása vonatkozásában.


Ennek megfelelően az Üzemeltető elkötelezte magát, hogy a felhasználók, és vevők adatait a mindenkori hatályos jogszabályi előírásokat és a saját minőségirányítási szabályzatát megtartva kezeli, és ezáltal hozzájárul a biztonságos internetezés és vásárlás lehetőségének megteremtéséhez.


Az regisztráló köteles minden tőle elvárhatót megtenni személyes adatainak, különösen a szolgáltató által nyújtott szolgáltatás igénybevételéhez szükséges bejelentkezési azonosító, illetve jelszó (kód) védelme érdekében. Az regisztráló felelősséggel tartozik minden olyan eseményért, tevékenységért, mely bejelentkezési azonosítójának, illetve jelszavának (kódjának) felhasználásával valósult meg. A regisztrációját e-mail-ben történő kérésével töröltetheti, mindaddig, amíg érvényes rendelést nem adott le.

 
A sport.photo.hu hírlevele minden regisztrált tagnak ingyenesen jár, de bármikor lemondható az info@sport-photo.hu e-mail címen. A felhasználó tudomásul veszi a tájékoztatást, hogy az adatkezeléshez történő hozzájárulását bármikor módosíthatja, illetve visszavonhatja, továbbá kérheti személyes adatai helyesbítését, törlését.
Autó sport: Gyorsasági Rally Rallycross Of-road Drift Formula-1 Motor sport: Gyorsasági Supermoto Motocross Enduro Trial Salakmotor Quad: Gokart: Repülő: Kerékpár: Téli sport: Snowboard Vizi sport: Vitorlás Wakeboard Lovas sport: Testépítés: Dragster: Box: