kosár
keresés
Oldalunkon jelenleg
145.830 kép található
1.201 galériában.

Átvétel

Személyes átvétel 

Jump Fitness 
1106 Budapest, Fehér út 1., B.lépcsőház, II.em.
(Örs vezér tere, régi BKV székház)
Hétfőtől - Péntekig: 06:00 - 22:00
Szombat: 08:00 - 20:00  
Vasárnap: 08:00 - 20:00Postai utánvét 

A csomagot a feladást követő napon 2 alkalommal megkísérlik kézbesíteni, amennyiben nem tartózkodik a címen, a postás hagyni fog egy értesítőt, amellyel a megjelölt postán tudja átvenni.
Megrendelését az esetek 90%-ban pár napon belül postázzuk. Ellenkező esetben felvesszük önnel a kapcsolatot.
A posta és a csomagolási költség összesen: 1200.-Ft 
20.000Ft feletti a megrendelése esetén a postai és a csomagolási költséget sport-photo.hu átvállalja. A csomag ellenértékének kifizetése átvételekor történik.
 Az itt található Szállítási és Fizetési feltételek csak Magyarországra érvényesek!!Költségcsökkentő szállítás

Postai utánvéttel, a hatályos postai díjszabás alapján a postázás és utánvétel díja a megrendelőt terheli. Jelentősen csökkentheti szállítási költségét amennyiben a vásárolni kívánt termékek ellenértékét előre kifizeti. Az internetes vásárlás kézbesítési költsége akár a vásárlás értékének 20-30% - át is kiteheti. Ez a költség csak egyetlen módon csökkenthető. A szokott utánvételes kézbesítéskor a postázási díj 80 %-át a vételár kezelése miatt számítja fel a posta, ezért ha a díj nem a csomag átvételekor, hanem bankkártyával, PayPal - on keresztül vagy előre utalással van kiegyenlítve töredékére csökkenthető a kiszállítás költsége.DPD Futárszolgálat

A futárral történő kiszállítás általában 1 nap, de ez nem garantált ! 
A futárszolgálat reggel 08°° és 18°° óra között szállítja ki a csomagot,ezért ajánlott olyan címet megadnia,ahol ebben az időtartamban ott tartózkodik. Amennyiben nem található a címen, akkor a futár megpróbálja telefonon felvenni a kapcsolatot Önnel, illetve hagyni fog egy értesítőt,ami alapján lehetséges a kiszállítás idejének egyeztetése,ezért a csomagon feltüntetjük a címzett telefonszámát is.
A felszámításra kerülő szállítási díj (20.000.-Ft értékhatárig) 1200.-Ft 
15.000.-Ft feletti vásárlás esetén térítésmentes. 


Külföldi rendelés 

A szállítás költség változó attól függően, hogy hová és mekkora súlyt kell küldeni (általában:2000Ft-5000Ft a posta) Külföldről történő megrendelés esetén a rendelés kifizetése kizárólag előre utalással történhet. A szállítási költséget a DPD Futárszolgálat díjszabása alapján számítjuk. 
Európába általában 3-7 munkanap, tengeren túlra kb. 3 hét a szállítási idő.  
A Posta és Futár Szállítás csak munkanapokon (Hétfő-Péntek) lehetséges!!Szállítási felelősség 

Mindent megteszünk a pontos kiszállítás érdekében, de a rajtunk kívül álló okokból bekövetkező esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén kártérítési kötelezettség bennünket NEM terhel.
Kérjük, a csomag átvételekor ellenőrizze, hogy a megrendelt termékek hiánytalanul kiszállításra kerültek, mert utólagos reklamációval nem áll módunkban foglalkozni! Amennyiben a számlához képest hiányt vagy sérülést észlel, a csomagot ne vegye át, vagy azonnal jelezze nekünk.
Autó sport: Gyorsasági Rally Rallycross Of-road Drift Formula-1 Motor sport: Gyorsasági Supermoto Motocross Enduro Trial Salakmotor Quad: Gokart: Repülő: Kerékpár: Téli sport: Snowboard Vizi sport: Vitorlás Wakeboard Lovas sport: Testépítés: Dragster: Box: