kosár
keresés
Oldalunkon jelenleg
145.830 kép található
1.201 galériában.

Jogi információk

A Portál felhasználásának feltételei

A sport-photo.hu weboldalra belépő elfogadja az oldalra vonatkozó feltételeket, függetlenül attól, hogy nem regisztrált látogató, vagy regisztrált felhasználó. A sport-photo.hu weboldalon megjelenő összes foto szerzői jogi védelem alatt állnak. A weboldalon található fotók kereskedelmi forgalomba hozatala a tulajdonos előzetes írásos engedélye nélkül tilos. A tartalom felhasználási jogának megvásárlása megrendelői szerződéshez kötött. A Portál felhasználásának feltételeit rögzítő szabályok megsértése esetén az Üzemeltető haladéktalanul megteszi a jogsérelem vagy jogszabálysértés által szükségessé tett jogi lépéseket, vagyis büntető- vagy polgári jogi igények esetén peres eljárást kezdeményez.

 

A felhasználási feltételek megsértésének jogkövetkezményei

A Portál megjelenítésére, működésére és fenntartására vonatkozó műszaki, grafikai, szoftveres és egyéb (például az oldalak formai és tartalmi felépítésével, a tartalmi elemek elnevezésével kapcsolatos) megoldások, a Portálon feltüntetett, felhasznált adatok, információk, ikonok, logók, védjegyek, domain nevek és egyéb megjelölések a Magyarországon hatályos jogszabályok és nemzetközi szerződések és egyezmények által biztosított keretek között jogvédelemben részesülnek és azok tekintetében minden jog kizárólag az Üzemeltetőt illeti.

A Portál tartalmának a fentieken túlnyúló többszörözéséhez, másolásához vagy ezzel kapcsolatban framek használatához (vagy egyébként a Portál tartalmának harmadik személyek által történő saját tartalomkénti feltüntetéséhez) az Üzemeltető nem járul hozzá. Kivétel ez alól a Portál bármely elemének hivatkozások (linkek) útján történő elérhetővé tétele, mindaddig amíg a Portál valamelyikére mutató linket tartalmazó weboldalon (linkelő weboldal) a harmadik személy felhasználó közvetlenül a Portál mutató link mellett jól láthatóan elhelyezi a Portál nyitóoldalára (http://www.sport-photo.hu) mint az adott link megjelölt forrására mutató linket is, és ezen link megfelelő működéséről, hozzáférhetőségéről folyamatosan gondoskodik.

 

Szerzőjogi Információ

A sport-photo.hu oldalra belépő elfogadja az oldal használatára vonatkozó feltételeket, függetlenül attól, hogy a rendszer regisztrált felhasználója, vagy nem regisztrált látogatója.
A weboldalon megjelenő összes anyag, információ, adat, tartalom, szöveg, grafika és kép, továbbá ezek tartalma, működési elve, kialakítása és elrendezése szerzői jogi védelem alatt állnak. A tartalom felhasználási jogának megvásárlása minden esetben egyedi megrendelői szerződéshez kötött.
Szolgáltató fenntart valamennyi jogot, amely a weboldal egészének vagy bármely részének másolásával, vagy feldolgozásával kapcsolatos. A weboldal bármely részének bármilyen eszközzel és formában történő kereskedelmi forgalomba hozatala, terjesztése, továbbadása, tárolása, többszörözése, további felhasználása, illetve letölthetővé tétele Szolgáltató előzetes írásos engedélye nélkül tilos.
A jogtalan felhasználás büntető- vagy polgári jogi következményeket von maga után.
Autó sport: Gyorsasági Rally Rallycross Of-road Drift Formula-1 Motor sport: Gyorsasági Supermoto Motocross Enduro Trial Salakmotor Quad: Gokart: Repülő: Kerékpár: Téli sport: Snowboard Vizi sport: Vitorlás Wakeboard Lovas sport: Testépítés: Dragster: Box: